A Kollégiumi Napon az MEFS által meghirdetett „Legizmosabb Egyetem” programon is részt vehettek az érdeklődők. Kettő illetve 4 kg-os logózott kettlebellel a promóciós padlómatricán lévő lábnyomra állva, a kettlebelt két kézzel emelve kellett minél több guggolásból felállást végezni. 2017. május 15.-én kisorsoltak három szerencsés hallgatót, akik egy-egy 10.000 Ft-os Decathlon sportszerutalvánnyal gazdagodtak. A keddi nap folyamán Kalocsai Imre, Dobák Levente és Velez Donát át is vették a nyereményüket. 

„Nagyon örültem ennek a versenynek, hiszen rendkívül fontos az edzés. A mai világban, amikor a legtöbb dolgot a számítógép előtt csináljuk ülve, létfontosságúvá vált a rendszeres testmozgás. Örülök, hogy megismerkedhettem ezzel az új sporteszközzel, és remélem, hogy az én iskolám nyeri meg ezt a nagyszerű versenyt. – nyilatkozta Levente, miután átvehette az ajándékát.

A nyereményeket Balogh Bertalan a Dunaújvárosi Egyetem Diák Sport Egyesület elnöke adta át a hallgatóknak.

„Nagyon jól éreztem magam a Kollégiumi nap keretein belül megrendezett programokon. Külön hatalmas élmény, hogy én lehetek az egyik szerencsés, aki egy Decathlon ajándékutalvánnyal gazdagodott! A programok nagyon jól voltak megszervezve, ahol mindenki kedvére sportolhatott és érezhette jól magát. Én személy szerint igyekeztem mindent kipróbálni, és nagyon remélem, hogy MI leszünk az ország legizmosabb egyeteme!” – mondta Donát.

„Először is köszönöm magam és nyertes társaim nevében a lehetőséget és a velejáró izomlázat. Nagyon jó kezdeményezésnek tartom a Legizmosabb Egyetem megmozdulást. Örömmel tapasztaltam, hogy egyetemünkön is sok érdeklődőt mozgatott meg. Bízom benne, hogy lesz még lehetőségünk a jövőben is bizonyítani és a Decathlon üzletlánc jóvoltából nyereményekben részesülni. " – szólt hozzá lelkesen Imre. 

Mindhárom hallgatónknak gratulálunk! 

 

© 2017 Dunaújvárosi Egyetem Hallgatói Önkormányzat. Designed By Vámosi Zoltán